www.juf-hannah.nl
werkbladen leerspelletjes onderwijs & ICT extraatjes contactklassenmanagement

mandala's

poëzieversjes

safarispel> Extraatjes

> Op de pagina klassenmanagement vind je allerlei formulieren en andere zaken die met klassenmanagement te maken hebben. Soms zul je formulieren aantreffen die je gelijk in je eigen klas kunt gebruiken. Andere keren vind je materiaal dat je voor eigen gebruik moet aanpassen. Of je ziet dingen waarmee je "inspiratie" krijgt voor een eigen product. Hoe dan ook: ik hoop dat je er iets aan hebt!

> Mandala's zijn (meestal) cirkelvormig. Ze zijn op verschillende manieren getekend. Het inkleuren van een mandala zou rustgevend en inspirerend moeten werken.
De klassen waar ik de mandala's tot nu toe heb gebruikt, werden er niet opmerkelijk rustiger van. De kinderen vinden het wel leuk om ze te kleuren. Vandaar dat ik heb besloten ook een paar mandala kleurplaten op mijn website te zetten. Het is natuurlijk nog leuker om zelf mandala's te laten maken. In dat geval kunnen deze kleurplaten als voorbeeld dienen.

> Poëzieversjes: altijd handig als je zelf geen rijmwonder bent: versjes voor in poëziealbums of voor op verjaardagskaarten.

> Het safarispel bezorgt me elk jaar weer een plezierige dag. Het is een spel met gevarieerde opdrachten, waar de kinderen makkelijk een ochtend zoet mee zijn. Vooral leuk als je het buiten in een park kunt doen, maar ook geschikt voor binnen.
www.juf-hannah.nl