www.juf-hannah.nl
werkbladen leerspelletjes onderwijs & ICT extraatjes contactcontact


> Veel gestelde vragen:

Heb je een antwoordblad bij dit werkblad?
- Nee, alles wat ik heb staat op de site. Bij werkbladen die ik zelf maak, maak ik altijd een antwoordblad. Ik maak geen antwoordbladen meer bij materiaal dat ik van anderen krijg. Dit ging te veel tijd kosten.

Zou je een werkblad kunnen maken over ...?
- Nee, ik maak geen materiaal speciaal voor de site. De werkbladen en spellen die ik op de site zet, heb ik gemaakt voor mijn eigen leerlingen. Of het is door andere juffen en meesters gemaakt voor hun klas. Op deze site stel ik ons materiaal beschikbaar. Ik heb helaas geen tijd om naast mijn werk nog materiaal ‘op verzoek’ te maken.

Kun je me vertellen hoe ik een website kan maken?
- Dit is niet in een kort stukje tekst uit te leggen. Gelukkig zijn er websites waarop dit uitgebreid wordt uitgelegd. Kijk bijvoorbeeld op www.mijn-eigen-website.nl
Als je op zoek bent naar een goede webhost, kan ik Sohosted aanbevelen. Hier heb ik zelf goede ervaringen mee.

Kan ik juf Hannah mailen?
Nee, dit schooljaar neem ik een 'sabbatical' van de site. Ik ben per mail niet bereikbaar en zal ook geen nieuw materiaal plaatsen.

> Bedankt!

Geregeld krijg ik mailtjes met werkbladen en ander lesmateriaal van collega's, met het verzoek deze op de site te zetten. Deze website had nooit zo veel materiaal kunnen bevatten zonder de bijdrage van deze juffen en meneren. Daarom is een HARTELIJK BEDANKT hier op zijn plaats.

www.juf-hannah.nl